top of page
Home


Exclusively for the meat and fish substitution industry 

Join our food technology revolution

De definitieve transitie van dierlijk naar plantaardig vlees is een kwestie van de geavanceerde technologie van DST. Ons productieplatform levert perfecte vezelachtige vlees- én visvervangers. Qua structuur, samenstelling en prijs ligt de weg open voor een ongeëvenaarde doorbraak op het gebied van voedseltechnologie. Die doorbraak maken we mogelijk door wereldwijde partnerships aan te gaan.

DST
CHS

Continuous High Shear
(CHS)

01/04


Waarom een revolutie?

CHS: you ain’t seen nothing yet

CHS is een gemakkelijk schaalbaar continuproces en biedt de mogelijkheid een breed scala aan ingrediënten toe te voegen tijdens het hoogflexibele textureringsproces.

 

Het CHS productieplatform is de wereldwijde opvolger voor bestaande extrusieprocessen.

De productiecapaciteit kan oplopen tot vijfduizend kilo vlees- of visvervangers per uur. Die zijn van de allerhoogste kwaliteit en door de gelimiteerde productiekosten zijn ze gelijk of zelfs minder in prijs dan dierlijke vleesproducten.

01

02/04


Producteigenschappen naar wens

Toevoeging van een breed scala aan ingrediënten

Klanten van ons gepatenteerde productieplatform bepalen desgewenst de producteigenschappen, waaronder vezellengte- en -sterkte.

Onze technologie kan bovendien worden gebruikt in combinatie met verschillende eiwitbronnen.

 

Dit biedt ruimte voor extra flexibiliteit. Vloeistoffen zoals oliën, vetten en emulsies, maar ook droge ingrediënten kunnen als smaakmakers gedoseerd worden toegevoegd tijdens het textureringsproces.

Voedselproducenten hebben daardoor de keuze aan een breed scala aan gestructureerde halffabrikaten die weinig verschillen van een consumenten eindproduct.

02

03/04


Innovatieve machinebouw

Verschillende plantaardige eiwitbronnen zorgen voor verdere flexibiliteit

Samen met onze mondiale partners werken we aan een baanbrekende transformatie van het huidige voedselsysteem. Het is daarbij onze ambitie actief bij te dragen aan de totstandkoming van een wereld met een diervriendelijker en duurzamer karakter.

Om onze klanten te voorzien van de allerbeste vlees- en visvervangers produceren we vanuit een voedselveilige fabriek in Nederland.

We gunnen heel de wereld de vele voordelen van het DST-productieplatform. Wilt u een van onze partners zijn? Dan nodigen we u graag uit deel te nemen aan onze revolutie in voedseltechnologie.

03

04/04


Contact

Ik wil meer weten over jullie revolutie in voedseltechnologie

Dutch Structuring Technologies B.V.

T +31(0)85 060 93 41

info@dstfood.com

Karveelweg 9

6222 NJ Maastricht

The Netherlands

Bedankt, u krijg spoedig meer uitleg over onze revolutie!

05
bottom of page