top of page
Home

Join our food technology revolution

Exclusively for the meat and fish substitution industry 

Dutch Structuring Technologies (DST) is een wereldwijd opererende B2B-onderneming voor de vlees- en visvervangende industrie. 

 

We hebben onder de naam Continuous High Shear (CHS) een revolutionaire technologie ontwikkeld die u als voedselproducerende organisatie in staat stelt uw productieproces te versnellen en te vereenvoudigen.

 

Daardoor kunt u uw marktpositie verstevigen en verder uitbreiden.

GEMAKKELIJKER SCHAALBAAR

IDEALE VEZELLENGTE EN -STERKTE

CONTINUPROCES

SMAAKVOLLE

BITE

GROTER AANBOD HALFFABRICATEN

01

U versnelt en vereenvoudigt
uw productieproces

Waarom een revolutie?

We spreken van een revolutie omdat de CHS-technologie een hoogwaardig alternatief biedt voor de tot nu toe standaard gebruikte extrusietechnologie. Een gemakkelijkere schaalbaarheid tijdens een continuproces is daar een direct gevolg van. Bij de versnelling en vereenvoudiging van uw productieproces hoort ook een uitgebreider assortiment vlees- en visvervangende halffabricaten. Voor een lagere prijs en met een hogere kwaliteit.

01

02

Een hoogwaardig alternatief voor de standaard gebruikte extrusietechnologie

Extra meerwaarde

De meetbaar hogere kwaliteit van de textuur ofwel structuur van onze halffabricaten komt tot uiting in een ideale vezellengte en -sterkte en een smaakvolle bite. Het gebruik van verschillende soorten plantaardige eiwitten met water geeft onze baanbrekende technologie extra meerwaarde.

 

Dat geldt evengoed voor het gedoseerde gebruik van een breed scala aan aanvullende ingrediënten, waaronder oliën, vetten, specerijen en kleur- en smaakstoffen. Hierdoor ontstaat eerder een volwaardig eindproduct dan het geval is bij de reguliere extrusietechnologie.

02

03

Onze halffabricaten hebben een ideale vezellengte en -sterkte en een smaakvolle bite

Innovatieve machinebouw

DST combineert revolutionaire voedseltechnologie met innovatieve machinebouw. Binnen een continuproces zorgen machines uit onze eigen fabriek voor een aanhoudende stroom nutritionele maaltijdcomponenten die resulteert in een even constante productie van gestructureerde halffabricaten. We verstrekken licenties voor het machinegebruik en staan open voor participatie en cocreatie.

03

04

We verstrekken licenties voor het machinegebruik en staan open voor participatie en cocreatie

Alsmaar toenemende vraag

Zo komen we samen tegemoet aan de alsmaar toenemende vraag van internationale consumenten naar plantaardige vlees- en visvervangers. Dit mede vanwege hun behoefte en wens om de wereld een diervriendelijker en duurzamer karakter te geven. Die wereld krijgt steeds meer vorm, zeker nu vlees- en visvervangers al lang niet meer het imago hebben van imitatieproducten. DST geeft ook op dit gebied het goede voorbeeld. Vandaar dat we u graag uitnodigen om mee te doen aan onze revolutie in voedseltechnologie.

04
Contact
bottom of page